Home / Noutati / Poliţiştii luduşeni la datorie!

Poliţiştii luduşeni la datorie!

 

Ludus

 

O femeie de 39 de ani a fost accidentată în timp ce traversa strada în Luduş

La data de 09.11.2015, ora 08.35, pe DN15-E60, în localitatea Luduş, un bărbat de 39 de ani, din Sângeorgiu de Mureş, judeţul Mureş, cu autoturismul, pe fondul neacordării priorităţii de trecere, a accidentat un pieton, respectiv o femeie de 39 ani, din satul Bogata, judeţul Mureş.
Femeia era angajată în traversarea străzii, pe la trecerea de pietoni semnalizată şi marcată corespunzător.
În urma accidentului femeia a suferit leziuni corporale uşoare.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Vătămare corporală din culpă”.

 

Politia

 

 
O minoră dată în urmărire de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost depistată de poliţiştii luduşeni pe raza localităţii Luduş

La data de 10.11.2015, în jurul orele 03,00, poliţişti din cadrul Poliţiei Luduş, în timp ce executau serviciul de patrulare, au depistat pe strada 1 Mai, din oraşul Luduş, o minoră de 14 ani ,din municipiul Cluj Napoca, care a declarat verbal că este plecată voluntar de la domiciliu.
În urma verificărilor efectuate în baza naţională de date, s-a constat că minora figurează dispărută de la domiciliu, fiind dată în urmărire de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, la data de 30.10.2015.
Minora a fost preluată de poliţişti din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj şi ulterior încredinţată familiei.

 

 

 

Inspector de poliţie
Andreea Pop
I.P.J. Mureş

About radiotransilvania