Home / Noutati / Hoţi luduşeni arestaţi!

Hoţi luduşeni arestaţi!

 

Doi tineri, din Luduş, sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea mai multor furturi, în perioada 2 – 17 martie a.c.. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.650 de lei.

 

La data de 2 martie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în cursul nopţii persoane necunoscute au sustras 800 de lei, dintr-un automat de lapte, situat în faţa unui magazin de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918.

Totodată, poliţiştii din Luduş au fost sesizaţi la data de 17 martie a.c., despre comiterea unui furt din sala de sport din incinta Şcolii Generale nr.1, din oraş.

Persoanele vătămate au declarat că, la data de 16 martie a.c., între orele 20.00-22.00, au închiriat sala de sport din incinta şcolii,  pentru a juca fotbal, iar în acest timp,  persoane necunoscute le-au sustras mai multe obiecte vestimentare, în valoare de 850 de lei.

 

Hoti luduseni

 

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat, luni 23 mai a.c. doi tineri, de 19 şi 21 de ani, bănuiţi de comiterea celor două furturi.

Tânărul, de 21 de ani, din Luduş, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar din data de 8 februarie a.c. este arestat preventiv pentru comiterea unei tâlhării la Iernut.

Poliţiştii continuă cercetările şi în cazul celei de-a doua persoane bănuite, de 19 ani, din Luduş, pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de furt calificat în forma continuată.

 

 

Andreea Pop

Inspector de Poliţie

I.P.J. Mureş

About radiotransilvania