Home / Noutati / Dezbatere publica la Targu Mures – “De la comunităti informate la comunităti implicate – povesti cu răsunet din reteaua ANBCC”!

Dezbatere publica la Targu Mures – “De la comunităti informate la comunităti implicate – povesti cu răsunet din reteaua ANBCC”!

 

ANBCC, prin Asociatia “ ASINED & NAIART ” Targu Mures, coordonator BCC – MURES organizează dezbaterea “De la comunităti informate la comunităti implicate – povesti cu răsunet din reteaua ANBCC” dedicată promovării a două metode de mobilizare a comunitătilor si a cetătenilor: organizarea si dezvoltarea comunitară.

Evenimentul va avea loc, duminica, 10 aprilie 2016, incepand cu orele 12:00, in Sala Mica a “PALATULUI CULTURII” din Targu Mures.

De mai bine de un deceniu, misiunea ANBCC este aceea de a consolida societatea românească prin oferirea serviciilor de informare si consiliere. În ultimii ani Birourile de Informare si Consiliere din reteaua ANBCC mobilizează zeci de cetăteni si comunităti pentru ca acestea să îsi poată rezolva problemele si va avea un cuvânt de spus in luarea deciziilor publice.

“Am fi onorati să veniti alături de noi si să îi cunoasteti pe cei care au făcut aceste lucruri posibile: cetăteni din Câmpia Turzii, Timisoara sau Sibiu vin în comunitatea dumneavoastră pentru a vă împărtăsi din experientele lor si din lucrurile pe care le-au realizat si învătat.” – ne-a declarat Rus Traian Daniel, Presedinte la Asociatia “ASINED & NAIART” din Targu Mures.

 

BCC

 
Agenda evenimentului este urmatoarea:
12:00 – 12:30 – Înregistrarea participantilor de catre Asociatia ASINED & NAIART Targu Mures, membru ANBCC si coordonator BCC-Mures.
12:30 – 14:30 – INCEPEREA SESIUNII – Maria Antica, reprezentant al ANBCC și Aurel Ilea, reprezentant al Biroului de Consiliere pentru Cetățeni din Campia Turzii.
Organizare comunitară și dezvoltare comunitară: Cum reușesc cetățenii din Campia Turzii, București sau Timisoara să determine Primariile să le rezolve problemele sau nevoile?
Prezentare studiu de caz de la BCC Campia Turzii. Intrebări și răspunsuri.
14:40 – Incheierea sesiunii de dezbatere: cum si pentru ce putem mobiliza comunitatea noastră.

 

 

 

 

Biroul de presa

BCC – Mures

About radiotransilvania