Home / Noutati / Bogdan Diaconu la Luduș

Bogdan Diaconu la Luduș

 

Vineri, 2 Decembrie, președintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, va fi prezent la Luduș! Este primul președinte al unui partid politic din România, care vizitează orașul nostru, în această campanie electorală.

Președintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, va fi prezent vineri,  2 Decembrie la Luduș. El va fi însoțit de secretarul general al partidului, Horațiu Șerb, mureșean la origine.

Bogdan Diaconu a fost de Ziua Națională la “Oșorhei”, numele pe care Avram Iancu îl folosea când vorbea despre Tîrgu Mureș, mai ales pentru a fi în orașul care poartă o vie amintire “Crăișorului Munților” și a depus flori la statuia acestuia din Piața Trandafirilor.

Totodată, Bogdan Diaconu se va întâlni cu membri și simpatizații Partidului România Unită atât din Târgu Mureș, cât și din Cristești, Reghin și Luduș, la inițiativa președintelui organizației Mureș a P.R.U., Răzvan Biro.

 

bd

 

Întâlnirea cu ludușenii va avea loc la Casa de Cultură “Pompeiu Hărășteanu”, începând cu ora 17:00.

La Tîrgu Mureș, Bogdan Diaconu a declarat: “Pentru noi, Ziua Națională este cea mai importantă zi din an. Mai importantă decât zilele noastre de naștere chiar. Vom fi – toți colegii din partid – în toate locurile în care poporul român își arată, pe de o parte, respectul față de cei care au murit pentru România Unită și, pe de altă parte, bucuria de a fi român”!

„Sunteți bineveniți cu toții alături de noi la Luduș, la o întâlnire cu candidații Partidului România Unită din județul Mureș.” a concluzionat Bogdan Diaconu.

 

 

 

A consemnat

Dan Ludușan

About radiotransilvania